TORNAR
PUBLICITAT

Comença a Calaf la renovació del paviment i clavegueres del carrer Mestre Giralt

Les obres tenen un pressupost de més de 138.000 euros

societat
Dissabte, 19 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les obres renovaran la totalitat de la xarxa de clavegueram en aquest tram de carrer i crearan un pas de vianants amb ressalt i un pas adaptat a mobilitat reduïda. També hi haurà nova senyalització vertical. 

 

Aquest dilluns va començar a Calaf la primera fase de la reforma del paviment i del clavegueram del carrer Mestre Manel Giralt. Són unes obres subvencionades per la Diputació de Barcelona, les executarà l'empresa Ribalta i Fills SA. Tenen un termini estimat de tres mesos i un pressupost de 138.545,00 euros IVA inclòs.

L'objectiu del projecte és reformar el paviment i el clavegueram del carrer Manel Mestre Giralt compres en el tram de vial situat entre el carrer Pius Forn i el carrer Francesc Casajoana. Les obres impliquen construir una nova claveguera amb tub de polietilè, dotada de quatre pous de registre. Es renovaran les connexions de les connexions de les escomeses, es construiran embornals a cada marge de carrer i es faran de nou el ferm de la calçada i la vorera del marge dret. També hi haurà un un pas de vianants sobreelevat, davant l'entrada de l'escola de música com a element regulador de la velocitat del trànsit.

Les obres consten de la construcció amb asfalt i posterior pintat d'ús pas de vianants de ressalt, en la cruïlla sud amb carrer Francesc Casajoana que se situaria a continuació de la reixa de recollida d'aigua. Hi haurà també el rebaix i formació de pendents de la vorera per tal de fer-la accessible per minusvàlids.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.