TORNAR
PUBLICITAT

Comencen les obres del vial que connectarà l'interior de Vilanova amb la Ronda Sud

Duraran tres mesos i el cost és de vora 400.000 euros

societat
Divendres, 1 març 2019. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una de les obres més esperades dels darrers anys a Vilanova ha començat. La intervenció consta del perllongament del carrer dels Fusters per a millorar la connectivitat dels barris de la Pau i de Santa Llúcia.

PUBLICITAT

Aquesta setmana, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat els treballs de la construcció d'un nou vial de connexió de l'enllaç de Vilanova Nord a la Ronda Sud d'Igualada. Aquesta obra, que s'emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Ajuntament de Vilanova del Camí, té un pressupost de 390.000 euros i un termini d'execució de tres mesos. Unes obres que han de compensar el projecte inacabat de fa una dècada, quan només es va fer una part de l'enllaç del nucli de Vilanova amb la C-37.

La rotonda inacabada a la zona dels polígons es comença a connectar amb el nucliAquestes obres que comencen ara permetran millorar la connectivitat de la trama urbana de Vilanova del Camí, en concret, dels barris de la Pau i de Santa Llúcia, tant amb la Ronda Sud com amb Barcelona. Els treballs consistiran en la construcció d'un nou vial a partir del perllongament del carrer dels Fusters de Vilanova del Camí, que connectarà amb una de les rotondes que formen l'enllaç Vilanova Nord de la ronda Sud d'Igualada.

Aquest vial tindrà una longitud de 175 metres i una amplada de 10 metres, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres i vorals d'1,5 metres cadascun. A més de la formació i pavimentació d'aquest vial, les obres inclouran la col·locació d'elements per a facilitar el drenatge, l'adequació de la senyalització vertical, horitzontal i d'orientació i l'estesa de terra vegetal i hidrosembra de talussos.


PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.