TORNAR
PUBLICITAT

La directora dels Serveis Territorials visita les obres que es desenvolupen a Calonge de Segarra

societat
Diumenge, 25 octubre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Va visitar algunes de les obres de millora que ha sol·licitat el consistori. A través del PUOSC s'ha invertit un quart de milió d'euros en millores al municipi de l'Alta Segarra, per optimitzar les condicions del nucli de Dusfort.

PUBLICITAT

La setmana passada, la directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Presidència, Ivet Castaño, va visitar  Calonge de Segarra. La van acompanyar el batlle, Xavier Nadal, i el regidor Marcel·lí Castells, que van explicar-li el projecte de millores al nucli de Dusfort, i van mostrar-li 'in situ' les obres de reforma i ampliació de l'edifici de l'Ajuntament.

Aquestes intervencions han rebut un important finançament del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Les actuacions de millora del nucli de Dusfort compten amb una subvenció de 250.000 euros, mentre que s'ha concedit 120.000 euros per la reforma i ampliació de l'edifici de l'Ajuntament. 

Amb l'actuació de millora del nucli de Dusfort, es preveu realitzar diverses intervencions de millora integral del poble de Dusfort –millora de la pavimentació de carrers, millora
del sanejament, de l'enllumenat públic i de les instal·lacions, entre d'altres– i al mateix temps fer arribar la fibra òptica al nucli de Dusfort i donar cobertura de fibra òptica a altres nuclis i masies del municipi per mitjà de radioenllaç.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.