TORNAR
PUBLICITAT

A partir de dilluns es podran reprendre les activitats extraescolars

El Procicat manté l’àmbit comarcal dels confinaments per a desplaçaments no imprescindibles

societat
Divendres, 19 febrer 2021. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest divendres, el Procicat anunciava un tímid alleugeriment de les restriccions per evitar la propagació de la COVID-19. Es mantindran les restriccions actuals fins el 28 de febrer, però s'admetran activitats de l'esport escolar.

PUBLICITAT

Les restriccions per prevenir la transmissió de la COVID-19 seguiran i la mobilitat lliure, és a dir, desplaçaments no justificats, es mantindrà dins l'àmbit comarcal. La mobilitat per dins l'Anoia seguirà lliure. El Procicat decidia aquest matí perllongar set dies més les restriccions fins ara vigents, però flexibilitzava algunes mesures que afecten els més petits. S'autoritzen les activitats extraescolars de tot tipus i l'esport escolar.

També passen a estar autoritzades activitats de lleure dirigides a infants d'Educació Infantil i Primària. Les activitats d'esports federats i consells esportius podran plantejar entrenaments amb més de sis persones i participar en les competicions permeses. S'assenyala, però, per part del Govern, que els indicadors s'estan estancant i per això s'esperarà a aixecar altres restriccions. Per tant, els centres comercials i establiments comercials de més de 400 metres quadrats romandran tancats. Els caps de setmana només podran obrir els comerços essencials, llibreries i farmàcies es mantindran obertes.

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L'ANOIA

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.