TORNAR
PUBLICITAT

El pla d'asfaltatge d'aquest any a Igualada contempla una inversió de 300.000 euros

Es començarà a actuar al carrer Alt Camp, a Sant Jaume Sesoliveres

societat
Dijous, 26 novembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El regidor Miquel Vives destaca que el pla suposarà una millora competitiva respecte a altres viles pel que fa l'estat dels carrers de zones industrials i comercials. Gran part del pla se centra a les Comes.

PUBLICITAT

El carrer del Sol, una de les zones que s'asfaltaràL'Ajuntament d'Igualada anunciava aquest dimarts l'inici en breu del pla d'asfaltatge del 2020. Les obres incloses suposaran la reparació dels carrers del Sol, entre Baixada de la Unió i Creueta, el carrer Alt Camp, al barri de Sant Jaume Sesoliveres, la calçada nord del Passeig Verdaguer -entre l'avinguda Pau Casals i el carrer Lleida-, la zona blanca del carrer Comarca, la zona blanca de la Sagrada Família, els carrers Gran Bretanya i Alemanya, entre Avinguda Països Catalans i carrer França així com el carrer Itàlia entre els carrers Gran Bretanya i Alemanya. El cost del projecte és de 300.000,00 euros.

La primera actuació serà al carrer Alt Camp. Se seguirà la línia d'actuació iniciada al barri de Sesoliveres l'any 2018. Al carrer del Sol, la reparació de l'asfalt, que està molt malmès, va lligada amb la creació d'una nova vorera sud. També s'actua en dues zones blanques que ja estan operatives amb la finalitat de millorar aquests aparcaments gratuïts i eliminar-hi la pols o el fang els dies de pluja.

A més, bona part del gruix del pla d'asfaltatge se centra en el polígon industrial de les Comes, que ja és objecte d'una important actuació de millora. El regidor de Mobilitat i Sostenibilitat, Miquel Vives, va destacar en la presentació que "el fet que els accessos a les nostres zones industrials i comercials estiguin en perfecte estat és una millora competitiva respecte a d'altres ciutats. Si es vol ser referent, cal facilitar la connectivitat, i això no es fa només creant nova estructura, sinó també aprofitant i fent més útil també la que ja tenim".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.