TORNAR

La Mostra d'Igualada engega les inscripcions per a companyies

A partir d’aquest diumenge s’obre la convocatòria

cultura
Diumenge, 15 juliol 2018. 03:00. Joan Gual Godó.
D'un cop d'ull

S'activa la convocatòria per sol·licitar actuar a la 30a edició de la Mostra d'Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil que es durà a terme del 4 al 7 d'abril de 2019. Aquesta convocatòria romandrà oberta fins el dia 15 de setembre.

El 2019 se celebrarà la 30a edició de la Mostra d'Igualada. La convocatòria per a companyies que vulguin actuar en aquesta edició començarà el diumenge 15 de juliol i acabarà al cap de dos mesos, el dia 15 de setembre i es formalitzaràen línia a través del portal de la Mostra. La pàgina web és www.lamostraigualada.cat, allà s'hi detallen les condicions de participació.

La direcció artística de la fira (a càrrec de Pep Farrés) esmenta "els espectacles es valoraran per la seva qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format. Hi tindran cabuda tots els tipus de gèneres, tant a sala com al carrer. La majoria de les companyies seran catalanes però algunes són de la resta del territori espanyol. El 2018 La Mostra va programar 54 espectacles (19 estrenes) seleccionats d'entre 600 rebuts.

 


1 Comentaris

J

Joan Giner ITV

Igualada

15 de juliol 2018.10:12h

Respondre

No m’ho puc creure, de veritat que els espectacles es valoraran per ”els espectacles es valoraran per la seva qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el... Llegir més format”, doncs com ho feien fins ara....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.