TORNAR

La primera edició del Vadefoodies es cuina amb èxit

Amb l’assistència de més de 4000 persones

economia
Dilluns, 29 juny 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Igualada ha estat aquest cap de setmana la capital catalana de les tendències gastronòmiques amb la celebració de la primera edició del Vadefoodies, dut a terme dissabte al Museu d'Igualada amb un gran èxit organitzatiu i de públic. Més de quatre mil persones van acudir a la cita d'aquesta festa gastronòmica que va comptar amb la presència d'una vintena de marques i una graella farcida d'activitats: xerrades, tallers, espectacles, concerts i l'espectacular cocció, al llarg de tot el dia, de mitja vaca.

PUBLICITAT

La primera edició del Vadefoofies, el festival de tenències gastronòmiques, celebrat aquest passat dissabte va ser "tot un èxit" amb una valoració "molt satisfactòria" per part de l'organització de l'event, l'associació igualadina Vadefoodies. Més de quatre mil persones, segons la mateixa entitat, van passar pel Museu d'Igualada, escenari de la jornada, per participar en les diverses activitats (xerrades, tallers, espectacles, concerts, etc) o degustar els productes que una vintena de marques i restauradors locals oferien al recinte del festival. 

Cua per degustar la vaca a l'ast

Joan Fontanella, de l'associació Vadefoodies, ha destacat l'exit de participació, "amb uns quatre mil assistents, aproximadament, i amb més d'un 80% de participació a les xerrades". Aquest ha estat un dels elements que s'ha volgut destacar des de l'organització, "el component cultural i divulgatiu del festival", segons Fontanella, amb xerrades sobre “Veganisme i vegetarianisme”, “Vins biodinàmics, ecològics, convencionals i naturals”, “Foodporn i demod’apps gastronòmiques”, “Producte de proximitat i lògica”, “Escumosos i territori” i “Filosofia i alimentació Paleo”, que van tenir una molt bona acollida. "Aquest és l'únic festival d'aquestes característiques -amb un component lúdic, festiu però amb espai per a l'anàlisi i la divulgació de les tendències gastronòmiques- que se celebra al país", ha remarcat Fontanella.

Ple en una xerrada

"Veníem del Rec.011, del TastAnoia, en un dia de molta calor i a final de mes... corríem un gran risc" assegurava Joan Fontanella, manifestant que, finalment "ha estat un gran èxit i tothom ha quedat molt satisfet, tant els assitents, de perfils molt diversos, com els paradistes. Finalment, des de l'organització s'ha volgut destacar "l'esperit col·laboratiu, l'encaix i les ganes de sumar amb altres entitats implicades, com l'Estival de Jazz, que va celebrar la cloenda del festival amb un concert en el marc del Vadefoodies.

Bon ambient i bona afluència de públic al llarg de la jornada

Galeria



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.