TORNAR
PUBLICITAT

La Unió Empresarial busca joves per inserir a les empreses de la comarca

El balanç de les edicions anteriors és d’una inserció de llarga durada en un 60%

economia
Dijous, 10 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb un 'target' de joves entre 18 i 29 anys en situació d'atur, la UEA impulsa noves accions formatives. El programa 'Fem ocupació per a joves' és una iniciativa subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

PUBLICITAT

Ha arrencat una nova edició del Programa Fem Ocupació per a Joves, que organitza la Unió Empresarial. El projecte combina formació i inserció laboral de qualitat, amb l'objectiu oferir una contractació temporal de sis mesos a joves d'entre 18 i 29 anys. A banda del contracte laboral, els joves també reben una formació especialitzada, d'entre 90 i 150 hores, i una orientació individual per tal d'impulsar la seva ocupabilitat en el futur.

Es tracta d'una "oportunitat per formar-se i després posar en pràctica els coneixements adquirits treballant durant un mínim de sis mesos en una empresa, amb possibilitat de seguir al lloc de feina un cop finalitzat el projecte". Aquesta és la quarta edició que es realitza el programa Fem Ocupació per a Joves, i segons les dades obtingudes en els darrers anys, el balanç és molt positiu ja que la taxa d'inserció de llarga durada mitjana és del 60%.

El programa s'enfoca a joves d'entre 18 i 29 anys que es trobin en situació d'atur, inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya, i que comptin amb una formació màxima del graduat d'ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM). Els interessats poden adreçar-se a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia, a la carretera de Manresa, 131, baixos, d'Igualada, o bé trucar al 938052292 o enviar un mail a femocupacio@uea.cat. Aquest projecte forma part de la línia de treball que la Unió Empresarial de l'Anoia s'ha fixat per a crear ocupació, i en aquest sentit, ajudar en la millora de la situació del mercat laboral anoienc i dinamitzar l'activitat empresarial i econòmica de la comarca.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.