TORNAR
PUBLICITAT

Finalitza un nou curs d'alfabetització en llengua catalana a Igualada

”L’objectiu d’aquests cursos és promoure la iniciació en la lectura i l’escriptura en català”

ensenyament
Dilluns, 9 juliol 2018. 03:00. Joan Gual Godó.
D'un cop d'ull

Van acabar els cursos d'Alfabetització en Llengua Catalana a Igualada el passat mes de juny. Els quatre grups que estaven atenent les classes feien tres hores setmanals de classes en aules de l'Espai Cívic Centre i l'Escola Pia.

El passat mes de juny va acabar el curs 2017/2018 d'Alfabetització en Llengua Catalana a Igualada. Com afirmen els professors voluntaris "l'objectiu d'aquests cursos és promoure la iniciació en la lectura i l'escriptura en català per a facilita-les posteriorment la possibilitat d'accedir a cursos oficials." 

La formació s'adreça a persones adultes d'origen estranger que, o bé no estan alfabetitzades en la seva llengua, o bé desconeixen l'alfabet llatí. Hi han participat més de 80 persones de procedències tan diverses com el Marroc, el Pakistan, la Xina o bé Ghana. En aquesta edició s'ha ampliat l'oferta dels anys anteriors, passant de dos grups a quatre i oferint tres hores setmanals de classes en aules de l'Espai Cívic Centre i l'Escola Pia. 

El projecte el duen a terme conjuntament el servei d'Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d'Igualada i l’Associació Promotora de la Llengua Catalana, que ha aportat els mestres i el suport de persones voluntàries a l'aula, per tant, sense cap despesa econòmica

Les inscripcions per al curs 2018/2019 es duran a terme a l'Espai Cívic Centre, entre el 12 i el 21 de setembre, de 9 a 12 del matí.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.