TORNAR
PUBLICITAT

Els joves es formen per poder fer front als prejudidics

A finals de juny va començar un nou curs de CIaTE amb la col·laboració del programa ’Desmuntant prejudicis’

ensenyament
Dilluns, 9 juliol 2018. 03:00. Joan Gual Godó.
D'un cop d'ull

CIaTE és un dels cursos amb més popularitat per a tots el joves, per això cada vegada més s'utilitza aquest programa perquè alumnes des del Servei d'Atenció a les Migracions fagin el taller 'Desmuntant prejudicis', per fomentar la igualtat i la diversitat

El passat 25 de juny va començar el curs d'Iniciació a Tècnic d'Esports (CIaTE), un programa propi del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya que, a nivell local, porta a terme el Consell Esportiu de l'Anoia. Des del Servei d'Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada, s'ha col·laborat en la formació dels alumnes fent el taller de 'Desmuntant prejudicis', dinamitzat per l'Associació per a l'Orientació, Formació i Inserció dels Treballadors Estrangers.

Aquesta activitat formativa intenta posar de manifest la presència d’estereotips i prejudicis davant les diferents diversitats presents en l'entorn social més proper i que les persones que hi participen adquireixin una actitud crítica davant d’aquests fenòmensA través de dinàmiques de grup s’han presentat als participants als casos més comuns i se'ls ha ajudat a prendre consciència de les conseqüències que poden tenir per a les persones. Hi han participat 35 joves d'entre 16 i 20 anys de la comarca de l'Anoia.

 

Aula on es realitza el curs

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.