Ariadna Ramos és campiona de Catalunya júnior de combinades

Quatre podis pel Club Atlètic Igualada a Sabadell

Dilluns, 13 febrer 2012. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
L'atleta vilanovina del Club Atlètic Igualada Ariadna Ramos es va proclamar brillantment Campiona de Catalunya júnior de proves combinades, el passat cap de setmana a Sabadell.

Atletes del CAI al Campionat

La competició es va disputar en doble jornada de dissabte i diumenge, a la pista sintètica catalana de Sabadell, conjuntament amb les proves de la categoria juvenil, i amb els Campionats de Catalunya júnior i juvenil de 3.000 m. llisos, proves en les que van participar els atletes capdavanters d’aquesta especialitat a nivell català.

Hi van participar 7 atletes del C.A.Igualada, amb una excel·lent actuació global i 4 podis pels anoiencs, sobresortint el Campionat de Catalunya en pentatló assolit per la vilanovina Ariadna Ramos, amb un total de 3.387 punts, el Sots-Campionat en l'Heptatló Juvenil masculí per Marc Sànchez amb 4.287 punts, i el bronze de Jordi Yoshinori Matsuoka en la mateixa categoria amb 4.236 punts, seguit del Jv. Jan Roca, 4t amb 3.804 punts, i el 5è lloc d'Albert Hernàndez en l'heptatló júnior, amb 4.032 punts.

Ariadna Ramos, que va encapçalar la pentatló júnior des del seu inici, es va imposar en les 5 proves de la combinada, amb els següents registres: 60 m.tanques: 8”92 – Salt Alçada: 1,50 m. – llançam. del Pes: 10,35 m. – Salt Llargada: 5,45m. - 800 m.llisos: 2’37”57, marques que li van donar la medalla d'or, en una brillant actuació, seguida de la Sènior de l'Avinent Manresa Anna Circuns, amb 3.144 punts, i que actuava fora de concurs, i fins a 6 atletes classificades.

Albert Hernàndez va quedar 5è amb un total de 4.032 punts en l’Heptatló júnior masculina, amb els seguents registres en les 7 proves de la combinada: 60 m.llisos: 7”61 – Salt de Llargada: 5,57 m. – Pes: 9,50 m. – Alçada: 1,64 m. – 60 m.tanques: 8”72 – Salt Perxa: 3,30 m. i 1.000 m.ll. 2’59”86 - Total 4.032 punts en una gran actuació de l’igualadí, que va guanyar els 60 m. tanques. El guanyador del Campionat català va ser Jesús Castillo – Cornellà Atl. – amb 4.585 punts.

Sheila Avilés, CAI, sots-campiona de Catalunya JR, de 3.000mll

Cal ressaltar també el Sots-Campionat català júnior en 3.000 m.llisos assolit per Sheila Avilés, amb 10’48”11, igualment en una magnífica actuació de la montbuienca, en la prova guanyada per Maria Riera -Avinent Manresa - amb 10’30”74.

Marc Sànchez, argent, i Jordi Yoshinori Matsuoka, bronze, en l'heptatló juvenil

Van sobresortir també les magnífiques actuacions dels juvenils del CAI, amb Marc Sànchez Sots-Campió català, argent, amb 4287 punts, Jordi Yoshinori Matsuoka, 3r i medalla de Bronze amb 4.236 punts, i Jan Roca 4t amb 3.804 punts, retirant-se Santi Ramos quan anava situat en una destacada 4a posició, havent guanyat els 60 m. tanques amb 8”41, i els 60 m.llisos exaequo amb 7”35.

Marc Sànchez va quedar 2n i medalla d'argent amb un total de 4.287 punts en l’heptatló juvenil masculina, amb els seguents registres en les 7 proves de la combinada: 60 m.llisos: 7”70 – Salt de Llargada: 6,06 m. – Pes: 10,48 m. – Alçada: 2,00 m. – 60 m.tanques: 8”63 – Salt Perxa: 3,10 m. i 1.000 m.ll. 3’16”77 - Total 4.287 punts en una gran actuació de l’igualadí, que va guanyar el salt d'alçada amb 2,00 m. igualant la seva marca personal. El guanyador del Campionat català va ser Esteban Fernàndez – ISS Hospitalet – amb 4.384 punts.

Jordi Yoshinori Matsuoka va arribar 3r i medalla de Bronze amb un total de 4.236 punts en l’Heptatló Juvenil masculina, amb els seguents registres en les 7 proves de la combinada: 60 m.llisos: 7”48 – Salt de Llargada: 6,54 m. – Pes: 10,51 m. – Alçada: 1,82 m. – 60 m.tanques: 8”84 – Salt Perxa: 2,80 m. i 1.000 m.ll. 3’11”00 - Total 4.236 punts en una gran actuació de l’igualadí, que va guanyar el salt de llargada amb 6,54 m.

Jan Roca va quedar 4t amb un total de 3.804 punts també en l’heptatló juvenil, amb els següents registres en les 7 proves de la combinada: 60 m.llisos: 7”55 – Salt de Llargada: 6,14 m. – Pes: 8,18 m. – Alçada: 1,64 m. – 60 m.tanques: 8”79 – Salt Perxa: 2,40 m. i 1.000 m.ll. 3’06”27 - Total 3.804 punts en una gran actuació de l'atleta de Sta. Coloma de Queralt, que va assolir marca personal en el salt de llargada amb 6,14 m.