El bàsquet femení guanya l'últim partit de la 1a fase

DRAFT GRAMENET 62 - CB IGUALADA 83

Diumenge, 12 febrer 2012. 22:00. Redacció AnoiaDiari.
Victòria contundent del Depimés Igualada A en el darrer partit d'aquesta primera fase contra el Draft Gramenet. El partit venia marcat per la intranscendència del resultat per a la classificació ja que el Draft quedava en el grup de permanència i l'Igualada en el grup de l'ascens.

Núria Minguet. Foto: Joan Ribera

Possiblement degut a això, els dos equips van sortir molt relaxats a pista, sense cap tipus de pressió, i van ser capaces de treure el millor d'elles. Sobretot les igualadines, que gràcies a un gran encert en el llançament exterior, 4 triples, aconseguien arribar al final del primer període amb 5 punts de diferència, 19 a 24.

L'equip local només podia seguir el ritme igualadí gràcies a l'encert de la seva base, Lorena del Moral (12 punts dels 19 del seu equip). En el segon període, l'encert en el llançament va baixar i es van començar a imposar la defensa enfront de l'atac. A les igualadines els costava aturar el joc elèctric de les bases rivals que aconseguien cistelles senzilles tant de contraatac com de penetracions. Al descans s'arribava amb un còmode avantatge de 8 punts, 29 a 37.

En el tercer període, les igualadines van començar molt fortes i amb una gran defensa aconseguien reduir la capacitat ofensiva rival. Les colomenques, tot i col·locar-se en defensa zonal, es veien incapaces d'aturar el joc igualadí. En els sis primers minuts d'aquest període, les igualadines endosaven un parcial de 4 a 11.

Les blaves ho aprofitaven per anar incrementant les diferències fins a arribar al final del tercer periode amb un clar 42 a 58. El darrer període va ser molt similar al viscut en el primer, poca defensa i molt encert per part dels dos equips. L'Igualada va començar amb un bon parcial de 0 a 8 que llençava per terra les possibilitats de remuntada local. Al final un clar 62 a 83.

Proper partit

La propera setmana, l'equip del Depimés Igualada A descansarà i el cap de setmana del 25 i 26 de febrer començarà la segona fase. S'haurà d'estar pendent dels calendaris per saber el proper rival de l'Igualada.

Draft Gramenet 62: E.Esquivas, C.Soriano, B.Milla, A.Giro, L.Moral, G.Cerezuela, M. Romero, A.López, E.Dalmau, C.Casula, S.Delgado, C.Rubio

Depimés CB Igualada A 83: V. Júlvez (3), M. Pujol (15), L. Icart (6), N. Minguet (28), X. Freixas (7), C. Carner (13), A.C. Martínez (3), A. Acevedo (2), S.Pujol (6)

Parcials: 19-24, 10-13 (29-37), 13-21 (42-58), 20-25 (62-83)

Àrbitres: S.López, ML. Peralta