Un Ateneu irregular pateix una derrota contra un rival complicat

Els igualadins perden a casa contra el Corbera 1-3

Dimarts, 12 novembre 2019. 11:27. Redacció AnoiaDiari.

Després de la última victòria contra Les Cabanyes, l’Ateneu d’Alberto García buscava seguir amb la bona ratxa, contra un rival de la part alta, però no ho va aconseguir.

QUIM PELFORT BORREGA

El partit va començar amb el Corbera dominant la possessió de la pilota, Aymane Boutarfi amb un remat de cap provinent d’una falta lateral va col·locar el 0-1 al marcador. L’Ateneu començava en desavantatge des del minut 3. El Corbera va seguir amb l’iniciativa del joc, i l’Ateneu intentava sortir a la contra, però no podia finalitzar les jugades.

Un instant del partit que enfrontà l'Ateneu i el Corbera (Foto: Quim Pelfort Borrega)

En una gran jugada del Corbera, David Romero, central de l’Ateneu, va cometre penal i Marc Compte no va perdonar des dels 11 metres, 0-2. L’Ateneu es va saber refer del cop dur, però sense puntería en la portería de Víctor, ja que els igualadins van fallar dues ocasions molt clares. Amb això es va donar per finalitzada la primera part.

Al començar el segon període L’Ateneu va fer dos canvis, buscant la velocitat en el joc d'Adrià Domenech i el control de la pilota de Roger Alvarez. El guió del partit va variar i l’Ateneu es va fer amo del partit. L’Ateneu estava bolcat a l’atac, però el Corbera sabia acabar molt bé les contres de les que disposava, però gràcies a Cèsar porter de l’Ateneu, el resultat es va mantenir 0-2.

David Romero al minut 74, va escurçar distàncies a l’arribada d’un córner, 1-2 al marcador. L’Ateneu va buscar l’empat i el va aconseguir, però l’àrbitre el va anul·lar per un fora de joc molt dubtós. Aquesta decisió arbitral va condicionar molt al partit ja que aquell gol hagués suposat el 2-2.

A les acaballes del partit, un contraatac del Corbera va ser parat amb una falta dins de l'àrea, per el porter i Eric Cabero no va fallar l’oportunitat de sentenciar el partit. 1-3 resultat final

Amb aquesta derrota l’Ateneu es manté 13è a la classificació amb 9 punts. La setmana que ve l’Ateneu disputarà un duel directe Contra el Riudebitlles, 15è classificat.

ATENEU IGUALADI, S.E.F.,A: Peña, Soriano, SanJosé, Romero, Escriu, Moreno (Alvarez, 46’), Vàzquez (Tomas, 67’), Ureña, El Ouahabi (Aguilera, 67’), Castellano, Sanchís (Domenech, 45’).

CORBERA, C.F.: Gòmez (Sanvicens, 72’) , Boutarfi, Compte (Sangenís, 72’), Cabero, Lammou (Guzmán, 41’), Soto (González, 64’), Compte, Lòpez (Valk, 64’), Casanovas, Castillo, Víctor.

ÀRBITRE: El Aouzi Mesbah, Wassim(Penedès-Garraf)

GOLS: Boutarfi (3’), Compte (p.27’), Romero (74’) i Cabero (p. 89’)

TARGETES: GROGUES: Moreno (26’), Romero (27’), Compte (31’), Compte (72’), Cabero (76’), Alvarez (79’), Casanovas (83’), Sanjose (89’) i Peña (89’)

DIA I HORA: Diumenge 10/11/2019, 18:00h

DIVISIÓ I JORNADA: Tercera Catalana, Grup 12, jornada 10