El CPP Igualada encaixa una dolorosa derrota a Badalona

Els locals van decantar l’enfrontament en una darrera partida decisiva

Dimarts, 12 novembre 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

En la sisena jornada l'equip de lliga, l'equip de Segona Nacional del Club Ping Pong Igualada es va desplaçar fins a Badalona. Tot i la victòria en la partida inicial, els anoiencs van acabar claudicant contra els locals.

L'equip del CPPI format per David Vinyals, Daniel Luco i Francesc Masip va perdre contra un poderós Badalona que va portar tota la seva artilleria fent jugar a un jugador de nivell superdivisió espanyola. El partit, però, començava bé pels anoiencs, ja que Daniel Luco es va desfer per un ajustat 3 a 2 d'un competitiu Joan Redón, demostrant un cop més el gran nivell de forma en el que es troba l'igualadí.

Els dos equips, abans d'iniciar la contesaDesprés, Vinyals jugava contra el millor badaloní, Adrià Fernández. L'home del CPPI va caure derrotat en un clar 3-0. A continuació era el torn del Francesc Masip, que jugava contra Jordi Miranda i era el punt clau del partit, ja que el partit estava empatat 1 a 1 i per poder tenir la possibilitat d'anar als dobles s'havia de guanyar. El palista igualadí va començar fred i sense trobar-se còmode i en conseqüència es va trobar amb un 2 a 0 en contra. Després es va anar afinant i va guanyar el tercer set. El quart set per petits detalls va caure a favor de Miranda, que ficava el 2-1 pel Badalona en el global.

Luco tampoc va poder tombar a Adrià Fernández i es depenia per seguir vius de Francesc Masip. Aquest va poder desfer-se de Joan Redón per 3 a 0. Finalment, quedava el partit de David Vinyals contra Jordi Miranda, que es va decantar pel palista badaloní per 3 a 1. Es consumava la derrota. Ara, el CPPI porta tres victòries i tres derrotes.