Els blaus derroten el líder

L’Igualada va guanyar per 3-2 el Sant Boià en un partit que no es va decidir fins a l’últim minut

Dilluns, 4 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Com en les anteriors setmanes, aquest diumenge es va presentar un partit trascendental per als igualadins a Les Comes. Aquest cap de setmana, a més, la cita era contra el fins diumenge líder, el Sant Boià, amb la qual cosa la dificultat del partit era extrema.

Amb un gran nombre d'aficionats al camp, el matx va començar de cara pels blaus, que van transformar la il·lusió en intensitat des del minut 1. Quan tant sols havien passat 9 minuts de l'inici del partit, David Baraldés enviava la pilota al fons de la xarxa rematant de cap una falta lateral llançada per Palet. Aquest gol posava les coses de cara per a un Igualada que lluitava cada pilota fins al final. Durant la primera meitat el Sant Boià va dominar el joc, i als últims minuts va tenir algunes ocasions de perill, però es va arribar al descans amb l’1-0 al marcador.

La segona meitat va començar malament pels homes de Ton Major: quan només s’havien jugat 2 minuts, el Sant Boià va empatar el partit enviant un xut potent des de l’àrea petita a gol. Però la reacció de l'Igualada va ser ràpida i els blaus es van bolcar a l’atac. Al minut 55, els locals van gaudir d'una doble ocasió: primer Martí va enviar la pilota al pal, i després Palet va fer un xut a l’escaire que el porter del Sant Boi va treure a córner. Fruit d’aquest córner en van succeir 2 més, i, va ser just després del tercer, quan Pau Vidal rematava a boca de canó una pilota penjada a l’àrea, donant el gol que tornava a posar per davant els igualadins.

Els minuts passaven i les ocasions arribaven per ambdós costats, tant per a l’Igualada, amb una falta de Baraldés, com per al Sant Boià, amb un xut llunyà que va tocar el pal de dalt. Els blaus haguessin pogut sentenciar el partit amb dues ocasions quasi seguides de Palet, al minut 81 i 82, però el porter va aconseguir enviar la pilota a córner les dues vegades.

A falta de 3 minuts per acabar el partit, i amb la victòria molt a prop per a l’Igualada, el Sant Boià va aconseguir marcar després de rematar el rebot d’una falta. Aquest gol va caure com una galleda d’aigua freda als igualadins, però els ànims de l’afició i l’entrega dels jugadors van permetre que, quasi a l’últim sospir del partit, Martí Just rematés de cap a gol un córner i fes desbocar la bogeria a Les Comes. Un final d’infant amb el qual, finalment, l’Igualada va aconseguir 3 punts que el col·loquen en 5a posició, a la zona de possible descens, i a tant sols un punt d’aconseguir la salvació.