Les blaves cimenten el triomf a Pallejà amb una gran primera part

A la segona part es va poder ampliar la renda, amb els espais que deixava l’equip local

Dijous, 29 octubre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El conjunt que entrena Marta Cubí va aconseguir la seva segona victòria consecutiva i firma una bona arrencada de lliga. Ara, espera al Saragossa B a les Comes, per continuar aquesta bona ratxa.

La pinya de les jugadores, després d'un dels gols FOTO: @MserracantaLes blaves van assolir a Pallejà un triomf molt ajustat (1-2), després de fer un gran partit a domicili, on es van tenir ocasions molt clares per fer gols. El camp del Pallejà és un terreny on sempre ha estat molt complicat puntuar i aquest cop no va ser l'excepció. El CF Igualada va aconseguir la segona victòria seguida, gràcies a uns molt bons primers 45 minuts.

En aquesta primera part, les jugadores de Marta Cubí van imposar el seu domini. Es van saber avançar en el marcador. Al minut 29, va ser Marina qui va estrenar el lluminós; i tan sols deu minuts més tard, en un xut potent, Júlia Tomàs feia el zero a dos. Així, l'equip anoienc tancava aquesta primera meitat amb una renda molt sòlida.

A la represa, amb les locals més bolcades i deixant espais a darrere, les blaves van tenir clares oportunitats per matar l'enfrontament, però no van saber fer-ho. I ho van pagar quan les del Baix Llobregat van retallar distàncies. Des d'aquell moment, les anoienques van treballar molt i van disposar de més ocasions per poder eixamplar el resultat, que no van saber materialitzar.