El CF Igualada empata contra el Vilanova i la Geltrú

Els igualadins van dominar sobretot durant la segona part. Igualada 1 - Vilanova i la Geltrú 1

Dilluns, 23 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'equip de Martí Alavedra es va haver de conformar amb un empata a casa contra el Vilanova i la Geltrú en el partit disputat diumenge. Tot i que l'enfrontament va començar condicionat per un gol dels contraris, el conjunt igualadí va saber capgirar el partit dominant intensament la segona part i aconseguint, d'aquesta manera, un gol que els duria a l'empat.

L'Igualada no va poder passar de l'empat contra el VilanovaAquest diumenge l'Igualada s'ha enfrontat al Vilanova i la Geltrú a Les Comes, en la 25a jornada de lliga a primera catalana. El partit no va començar favorable per als igualadins, perquè al minut 10 els  van marcar el primer gol per un error del porter Eduard Morera. Amb el marcador en contra per l'Igualada, el partit va estar marcat per un domini alternatiu, entre els de l'Anoia i els del Garraf. Els homes de Martí Alavedra marxaven al descans amb un 0 a 1. Poc després de començar la segona part, però, al minut 6, va arribar el gol local gràcies a una jugada de Palet. Els homes d'Alavedra van jugar una segona part amb molt bones oportunitats, sobretot en dues jugades als minuts 20 i 26, i fins i tot al minut 29 l'àrbitre va anul·lar un gol a l'Igualada. Cal destacar però, que malgrat l'empat, els blaus van dominar completament tota la segona part.

Ara l'Igualada continua a les zones de descens; amb 24 punts és penúltim a la classificació de primera catalana. Precisament aquest cap de setmana els de l'Anoia viatjaran a Tarragona per enfrontar-se al Torreforta, que és cuer amb 18 punts.