Jordi Viladoms arriba amb una posició ideal a l'etapa de descans del Dakar 2012

Tot i tenir un problema al GPS de la moto, el pilot igualadí va ser 10è a l'etapa

Dilluns, 9 gener 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
La primera setamana del Dakar es va acabar aquest dissabte 7 de gener amb bones sensacions i una gran actuació a la primera etapa reina de la prova, el tram Copiapó-Copiapó (a Xile), que marca l'entrada de la carrera a territori xilè. El pilot igualadí Jordi Viladoms es troba a la 10a posició de la 7a etapa, un lloc que hauria pogut millorar si no hagués tingut una averia amb el GPS de la moto. Pel que fa a la classificació general, Viladoms es col·loca a la 6a posició.

El sistema GPS de la moto de l'igualadí Viladoms va anul·lar l'opció que permet passar d'un waypoint a un altre automàticament i, com que es va veure obligat a fer-ho de forma manual, va perdre temps.

Segons va explicar Jordi Viladoms, es trobava en la tercera posició però no va trobar les marques de Marc Coma ni de Cyril, de manera que l'igualadí va fer l'obre-pista per al grup que anava darrere seu.

A 5km de l'arribada, Viladoms es va enganxar a una duna i va perdre uns minuts que li han suposat alguns llocs a la classificació de l'etapa.

Etapa de descans

El Dakar 2012 viu, durant aquest diumenge, l'etapa de descans, ideal per repassar les motos i recuperar forces per la segona setmana de competició. Les properes etapes seran especialment dures a Xile, on n'hi ha 3 i es passarà a sòl peruà; allà s'hi correran les últimes 4 jornades.