Un Monbus Igualada HC plagat de baixes es veu superat pel Reus Deportiu

L’Igualada va caure aquest dimarts a Les Comes contra el Reus per 2-3

Divendres, 27 març 2015. 10:00. Otger Gabarró.

El Monbus Igualada HC encadena la seva tercera derrota consecutiva després de no fer possible una remuntada que en molts moments es veia possible a Les Comes, en un partit contra el Reus que va començar amb 0-3 i va acabar amb 2-3 a l'electrònic.

El partit es va presentar difícil per l'Igualada, amb les baixes de Sergi Pla i Jassel Oller, que van provocar la convocatòria de 4 jugadors que no són del primer equip, Teti Vives, Albert Querol, Nil Garreta i Roger Bars. Aquest fet va propiciar que 8 del 10 convocats fossin igualadins. En els primers 10 minuts hi van haver ocasions als dos costats. Abans d'arribar a la mitja part Elagi va aturar un penal, i els igualadins van fallar una oportunitat per posar l'1-0, que no van saber transformar. En la represa va arribar el primer gol del Reus (0-1), quan només havia passat un minut i mig de joc, obra de Platero en un bon contraatac. Al cap de mig minut va arribar el segon gol visitant a càrrec de Costa (0-2), amb un gran xut. L'Igualada buscarà sumar algun punt a LiceoLa galleda d'aigua freda per l'Igualada va arribar a falta de 16 minuts pel final, amb un tercer gol en contra, també de Costa, (0-3). Al cap de 3 minuts va arribar la resposta igualadina en forma de gol de penal, obra del capità Ton Baliu (1-3). El segon gol igualadí va arribar a falta de 3 minuts pel final, amb un Igualada llançat a l'atac, que va aconseguir ficar la por al cos al Reus amb un gol de falta directa de Met Molas (2-3). El gol a fet creure els jugadors en la remuntada, després d'una segona part de domini global de l'Igualada, però la mala sort amb els pals ha evitat la recompensa. El final el marcador ha acabat aquest 2-3, injust pel joc que va oferir el Monbus Igualada HC, sobretot a la segona part.

Altre cop cap a Galícia

Tocarà guanyar aquest cap de setmana a la pista del Liceo, segon classificat de la lliga, per escalar posicions a la competició, on l'equip ja acumula tres derrotes seguides. El Liceo ve de perdre tot just el seu segon partit en tota la temporada a l'OK Lliga, cosa que el fa encara més perillós. L'Igualada és desè ara mateix, amb 30 punts a la taula.