TORNAR

275.000€ per la piscina i el transformador de Can Valls dels Hostalets

L'ajuntament afirma que l'aportació no s'ha reduït respecte d'anys anteriors

politica
Dimecres, 3 abril 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Diputació de Barcelona donarà als Hostalets de Pierola una subvenció de 275.000 euros per a la reforma de la Piscina i el transformador elèctric de Can Valls.

Trobada entre Marc Castells, Joaquim Ferrer, Daniel Vendrell, Pere Sarrà i Jaume Trias

L'anunci de la subvenció es va concretar en la trobada que van mantenir en l’àmbit de les Meses de Concertació de l’Anoia entre els diputats Marc Castells i Joaquim Ferrer Tamayoi l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell i els regidors Jaume Trias i Pere Sarrà.

La trobada va servir per concretar els projectes que l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va presentar a la Diputació de Barcelona cercant suport per al seu finançament.

Com a resultat de les converses mantingudes, així com per la qualitat dels projectes presentats, la Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció a través del programa Xarxa de 275.000€ que es destinaran a les reformes de la piscina i a la construcció del transformador elèctric de Can Valls.

L’equip de govern valora molt positivament l’aportació de la Diputació de Barcelona, ja que 'pràcticament no s’han reduït respecte anys anteriors i perquè permetran avançar en unes inversions necessàries pel benestar dels ciutadans hostaletencs'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.