TORNAR

L'Ajuntament de Calaf bonificarà l'IBI a empreses i llars que apostin per les instal·lacions fotovoltaiques

S’han censat 19 instal·lacions d’aquest tipus en procés de construcció o ja construïdes, la majoria de particulars

politica
Dilluns, 18 abril 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des del 2020, l'Ajuntament de Calaf bonifica les instal·lacions fotovoltaiques, amb la bonificació, per una banda, de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) del 30% durant 5 anys, i, de l'altra, amb la bonificació de l'Impost sobre construccions, instal·lacions i obres del 95%. Enguany, es bonificarà l'IBI a una desena de llars i empreses que han instal·lat panells fotovoltaics. Amb totes les sol·licituds d'obra per a instal·lacions fotovoltaiques presentades des del 2019, l'Ajuntament ha elaborat un cens, en el qual consten 19 instal·lacions en procés de construcció o ja construïdes, essent la majoria de particulars.

Des de l'ajuntament calafí han assenyalat que la potència instal·lada pel conjunt d'instal·lacions és de gairebé 240 kW. A més, els propietaris de les instal·lacions cobriran, de mitjana, el 63% de la seva potència contractada. La resta d'instal·lacions, afegeixen, seran susceptibles de rebre la bonificació quan hagin estat implantades i presentin la documentació oportuna.

Més informació

L'Ajuntament ofereix informació per facilitar la implantació de noves instal·lacions i dels beneficis que comporta. Per a més informació, es pot consultar l'ordenança fiscal núm. 1 i 2 o dirigir-se a l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament trucant al 938 698 512 Extensió 4 o arenascm@calaf.cat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.