TORNAR

L'Ajuntament de Capellades aprova un pressupost de 5.750.000 euros per al 2022

Es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern –ERC i VdC-CUP-, l’abstenció de JxC i el PSC i el vot contrari de Ciutadans.

politica
Dimarts, 4 gener 2022. 16:24. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de Capellades va aprovar, al darrer Ple municipal celebrat telemàticament i que va poder seguir pels veïns a través del canal YouTube del consistori, el pressupost per a l'exercici del 2022, que abasta les partides del mateix Ajuntament (5.373.000 €); de la Llar d'Infants Vailets (425.817 €) i Del Museu Molí Paperer de Capellades (316.800 €).

El pressupost d'aquest exercici es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern –ERC i VdC-CUP-, l'abstenció de JxC i el PSC i el vot contrari de Ciutadans.

Jaume Solé, regidor d'Hisenda, va destacar que els grups de l'oposició van poder fer les seves propostes, algunes incloses i altres no.

Salvador Vives, batlle de Capellades, va destacar "que el pressupost responia a tres objectius: Atendre les persones i les seves necessitats (benestar social), realitzar una despesa pública per a les persones (en educació, festes, cultura, joventut o esports) i en el manteniment de les infraestructures."

Vives va repassar alguns dels projectes previstos per als dotze mesos vinents, amb la remodelació de diversos carrers del centre de la vila, el nou espai per als joves, els parcs i zones per als infants o l'obertura del Parc Prehistòric de Capellades.

"Aquests pressupostos són realistes en base el coneixement cada cop més real dels tancaments pressupostaris. Donem continuïtat a la línia començada per l'equip de govern en la prudència, esdevenint un pressupost per al 2022 realista i ajustat. Resumint, el pressupost del 2022 és molt rigorós en l'execució de la despesa i en l'optimització dels ingressos que ens ha permès consolidar una situació econòmica positiva", va explicar el batlle de Capellades.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.