TORNAR

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola valora els dos anys de gestió de govern

politica
Dimecres, 1 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El consistori de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va presentar públicament el passat divendres 26 de juny el balanç de la gestió de govern municipal feta en els darrers dos anys. Seguint amb l’aposta assumida en el moment de formar govern per la transparència i la informació al ciutadà, segons van recordar en la presentació de la sessió informativa, els membres de l’equip de govern van exposar els projectes desenvolupats per cada regidoria i els projectes futurs que assumiran.

Entre les actuacions presentades, destaquen les obres en infraestructures i millores de l’entorn, l’aposta per la recollida selectiva de tots els residus, el suport a entitats i activitats culturals de tota mena, els projectes educactius, les accions dels serveis socials o la contenció pressupostària i l’estalvi que s’impulsa des de les arques municipals, entre molts altres assumptes.

Amb l’alcalde al capdavant, els regidors van anar explicant les diferents línies d’actuació que han desenvolupat des que van entrar a formar part de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i que s’han concretat en projectes de millora en el municipi. La sessió informativa, que va ser seguida en directe per un centenar de veïns del municipi, va durar dues hores.

Ester Sanahuja


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.