TORNAR

L'Ajuntament impulsa les obres per dos nous columbaris al Cementiri Vell davant les defuncions pel coronavirus

Seran 200 espais per a col·locar urnes amb cendres

politica
Divendres, 17 abril 2020. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La situació d'emergència sanitària per la COVID19 feia que aquest divendres, per primer cop, el ple d'Igualada fos telemàtic. Un ple que decidia importants qüestions, com ara una modificació del pressupost per afrontar obres urgents. 

El vespre d'aquest divendres se celebrava un ple en unes condicions extraordinàries a Igualada, en plena pandèmia. Per l'increment de defuncions derivades de la crisi sanitària, els representants votaven a favor de la realització d'unes obres de construcció de dos columbaris integrats per 200 espais per a urnes de cendres al cementiri vell d'Igualada. Aquesta necessitat ha derivat en la contractació d'emergència de les esmentades obres, que requereix donar-ne compte al Ple Municipal.

El crèdit necessari per a l'execució de les obres és de 127.536,92 euros. Es troba comprès en la modificació de crèdit que se sotmetia a aprovació. El global de les noves despeses és de 427.536,92 euros. Una desena de partides del pressupost d'enguany es donen de baixa per encabir i ajustar aquestes noves necessitats al pressupost.

Més informació sobre la COVID19 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.