TORNAR

L'Ajuntament de la Pobla de Claramunt congela els impostos de l'any vinent

”Per donar suport a les famílies en l’actual moment de recuperació econòmica”

politica
Dimecres, 17 novembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha decidit no apujar els preus públics, taxes i els coeficients que regulen els impostos municipals per a l'exercici del 2020. L'equip de govern municipal ha decidit congelar-los "amb la voluntat de no carregar les economies familiars en l'actual moment de recuperació dels efectes provocats per l'aparició de la pandèmia."

La decisió s'ha pres tot i l'augment de preus del consum i la reforma de l'Impost sobre l'Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (IIVTNU), la coneguda com a plusvàlua.

Entre altres aspectes, l'ajuntament poblatà manté les bonificacions vigents, com ara la rebaixa de l'IBI del 50% durant tres anys per la instal·lació a la llar de sistemes per a l'aprofitament de l'energia fotovoltaica o tèrmica o la baixada del 20% de l'Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) per a aquelles empreses del municipi que incrementin en un 10% la seva plantilla amb contractes indefinits.

També es manté la bonificació del 75% per als vehicles totalment elèctrics i el 50% per a la resta de vehicles que utilitzen tecnologies que redueixen les emissions de gasos contaminants en el marc de l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.