TORNAR

Els anoiencs d'ERC donen suport a Oriol Junqueras com a president del partit republicà

Alfred Bosch és el candidat favorit per part dels anoiencs per encarar les eleccions generals

politica
Diumenge, 18 setembre 2011. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un 63'46% de la militància de l'Anoia a Esquerra Republicana de Catalunya van avalar la nova direcció d'ERC sorgida del congrés, que es va celebrar aquest dissabte 17 de setembre.  Un 97'9%  van donar suport a la direcció d'Oriol Junqueras i Marta Rovira al partit republicà, mentre que pel que fa al cap de cartell de les eleccions generals, un 85'8% de militants que van votar van apostar per Alfred Bosch i un 11'1% per Joan Ridao.

Oriol Junqueras

Els militants anoiencs que van donar el seu vot al 'superdissabte' d'ERC van mostrar el seu suport a Oriol Junqueras i Marta Rovira com a president i secretària general d'ERC, respectivament.

De cara a les eleccions generals, que tindran lloc el proper 20 de novembre, un tant per cent elevant dels anoiencs d'ERC (85'8%) van votar a favor d'Alfred Bosch. Per la seva banda, la candidatura de Joan Ridao va comptar amb un 11'1% dels vots anoiencs.

Junqueras serà a Igualada

La segona i darrera cita d’aquest 26è congrés nacional es desenvoluparà a Girona el dissabte dia 1 d’octubre, on es debatran les ponències política i estutària.

Dimarts vinent, Oriol Junqueras serà present a Igualada presentant el seu llibre. Aquest serà un dels primers actes del nou president d’ERC Oriol Junqueras.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.