TORNAR

Blanco obrirà una investigació per depurar responsabilitats sobre el tancament de l'A-2 a Montmaneu

Més d'un mes amb la carretera tallada

politica
Dimecres, 27 maig 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El ministre de Foment, José Blanco, obrirà una investigació per depurar responsabilitats sobre el tancament de l'A-2 a Montmaneu després que es detectessin esquerdes a la muntanya situada entre la Panadella i Argençola. El ministre ha fet arribar al senador de CiU, Ramon Alturo, una nota informat-lo de les mesures que pensa prendre el departament de Blanco. Fa tot just una setmana al Ple del Senat, el mateix diputat va preguntar al ministre quan s'obriria la carretera i Blanco li va contestar que només si podria transitar quan estigués garantida la seguretat.

El ministre de foment, José Blanco

En un dels moment de la sessió de control al govern espanyol que tenia lloc al Senat, el ministre de Foment, José Blanco ha fet arribar una nota al senador de CiU, Ramon Alturo, a través d'un uixer. Aquesta nota feia saber al senador que Blanco pensa obrir una investigació per l'actuació a l'autovia A-2 a Montmaneu tancada fa cinc setmanes en direcció Lleida, després que es detectessin esquerdes a la muntanya situada entre la Panadella i Argençola.

Segons informa l'ACN, Blanco busca depurar responsabilitats en aquesta ocasió pels problemes ocasionats als ciutadans de Lleida, començant per no detectar abans els problemes estructurals del talús i els motius pels quals fa cinc setmanes que la carretera està tallada. La setmana passada, dins el mateix marc, Alturo li preguntava quan s'obriria el trànsit a la carretera.

El ministre de Foment, José Blanco, va assegurar que només es restablirà el trànsit a l'autovia A-2 a Montmaneu quan es garanteixi la seguretat als conductors i als treballadors que l'han d'arreglar. Blanco no va donar terminis per la reobertura insistint que el més important és la seguretat. Durant el ple del Senat de fa una setmana, Alturo, li va demanar més atenció amb la gent de Lleida i mesures per 'dignificar' la seva situació.

ACN


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.