TORNAR

Enric Conill trasllada al president Pere Aragonès els "reptes de present i futur d'Igualada i del territori"

”Teniu el President de Catalunya i el Govern compromès amb Igualada i els seus reptes” va manifestar Aragonès

politica
Dijous, 27 gener 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El cap d'ERC Igualada, Enric Conill, acompanyat d'altres membres de l'executiva local del partit i de la diputada igualadina Alba Vergés, va aprofitar la visita del President a Igualada, en el marc de la celebració del bicentenari dels Tres Tombs, per reunir-se amb el cap de l'executiu català i traslladar-li "els reptes de present i futur d'Igualada i del territori". Pere Aragonès va confirmar el seu compromís i el del seu Govern davant aquests reptes.

"La manca d'habitatge, la falta de llocs de feina i de qualitat, la necessària reindustrialització apostant per les TIC i el disseny, l'ordenació territorial del municipi o les millores que necessita el transport públic de la ciutat amb la resta del país", van ser alguns dels temes que Enric Conill va exposar al President, com han explicat fonts d'ERC Igualada.

Per la seva banda, el president Pere Aragonès es va posar a disposició de la ciutat i va assegurar que "teniu el President de Catalunya i el Govern compromès amb Igualada i els seus reptes" i es van emplaçar a tornar a trobar-se per tal d'abordar les diferents temàtiques que afecten la ciutat i al territori.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.