TORNAR

ERC dóna ‘importància capital’ a les polítiques de joventut en temps de crisi

El jove Requesens presenta les propostes del partit en aquest àmbit

politica
Dimarts, 19 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’experiència de Joan Torras i la joventut de Requesens -1 i 2 en la llista d’ERC- es van unir aquest dimarts per explicar les propostes en matèria de polítiques de joventut que els republicans presenten de cara les properes eleccions municipals. Requesens va afirmar que ‘en temps de crisi el departament de joventut ha de tenir una importància capital’ i va recordar que ERC el planteja com un departament transversal a tots els altres.

Joan Requesens i Joan Torras

‘Emancipació juvenil’ és el paraigües sota el qual s’agruparan les propostes fetes en aquest àmbit. Requesens va explicar que es treballaria en educació, treball i habitatge per aconseguir l’autonomia i la independència del jovent. En cadascun dels tres eixos va fer propostes concretes, algunes d’imaginatives com ‘l’impuls al contracte de masoveria’.

Més participació

Requesens va explicar la baixa implicació del jovent igualadí i va apostar per l’impuls d’un Consell de Joventut per tal de donar interlocució als joves i aconseguir que participin de les activitats culturals de la ciutat.

Després dels 18, la joventut desatesa

Segons el republicà, la franja de l’adolescència està contemplada per les actuals polítiques de l’Ajuntament, però Requesens va afirmar que queda una franja més oblidada, aquella que va dels 18 en endavant. Per això des d’ERC es proposen polítiques transversals des de mobilitat fins a salut, oci, formació, ocupació i cultura.


4 Comentaris

X

Xavi

igualada

20 d'abril 2011.00:24h

Respondre

Gerard, si el que ha presentat l’Aymamí (no dic PSC perquè ells mateixos se’n amaguen, els hi fa pena ?) se’n pot dir programa ... no m’extranya la desafecció política cada vegada més... Llegir més creixent.

G

Gerard

Igualada

19 d'abril 2011.20:57h

Respondre

Carles,

tens raó, només PSC i ERC estan presentant el programa.

B

B

Igualada

19 d'abril 2011.10:33h

Respondre

Doncs clar que si!sort que algú se’n recorda dels joves!la majoria s’oblida que seràn el futur motor del país!

C

Carles

19 d'abril 2011.10:24h

Respondre

A part d’ERC-RCat, les altres candidatures també tenen programa??

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.