TORNAR
PUBLICITAT

ERC Igualada porta la campanya al menjador de casa amb "Sopa amb l'Enric"

El candidat s’ofereix a explicar el programa casa per casa

politica
Dijous, 31 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els republicans ofereixen donar a conèixer el seu candidat en les distàncies curtes. Enric Conill és també candidat a entrar al menjador de les cases dels igualadins i igualadines per explicar el seu programa.

ERC Igualada engega una campanya per a que el seu candidat, l'arquitecte Enric Conill, entri a les llars igualadines a l'hora de sopar. Aquells igualadins que ho vulguin el poden convidar a sopar a casa seva. "Sopa amb l'Enric" pretén apropar el missatge dels republicans a qualsevol persona que tingui interès per "parlar del futur d'Igualada, posant la ciutat al centre de la taula" i "afrontant els reptes que tenim en els propers anys".

Fins al moment, ja s'ha fet un sopar amb cinc igualadins i igualadines i Conill en destaca "la importància d'aquesta iniciativa propera, al costat de les persones i atenent directament les demandes i necessitats dels ciutadans". L'arquitecte i candidat a l'alcaldia considera "molt profitós" el primer sopar que es va fer i "anima" a la gent a convidar-lo per parlar d'aquells temes que considerin "oportuns i prioritaris per la ciutat, i també del futur dels ciutadans que hi vivim, indiferentment de l'opció política que votin o de les seves inclinacions polítiques".

Afirma que "el que realment es decidirà el proper 26 de maig serà el futur d'Igualada, el nostre i el dels nostres fills" i que "hem de traçar un projecte de ciutat que garanteixi una ciutat preparada, planificada i amb ambició per tornar a ser una ciutat capdavantera del país". Per convidar al candidat cal enviar un correu electrònic a igualada@esquerra.cat o contactar a través de les xarxes socials amb el candidat.


1 Comentaris

A

Antoni

Igualada

31 de gener 2019.11:43h

Respondre

Sr Conill

Diu quel’IBI és car, però no diu com el pensa abaixar.
Podria ser més concret?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.