TORNAR

IGDecidim es reuneix dijous amb les entitats

Carme Decideix es presenta en societat

politica
Dimecres, 20 gener 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La plataforma IGDecidim es reunirà dijous 21 amb les diferents associacions igualadines, que han estat convocades expressament a aquest acte. La voluntat és aconseguir que se sumin a aquest moviment el màxim nombre d’entitats possible.

Reunió de Carme Decideix

Trobada anterior d'IGDecidim

IGDecidim, ha iniciat en les darreres setmanes una roda de contactes amb entitats, clubs esportius i altres associacions per copsar les seves inquietuds i opinions en relació amb l'organització de la consulta a Igualada. La trobada tindrà lloc aquest dijous 21 de gener, a les 8 del vespre, a la Sala de socis de l’Ateneu Igualadí. Des d’IGDecidim es prega confirmar l’assistència a l’adreça adhesions@igdecidim.cat o al telèfon 609 394 628.

D’altra banda, aquelles associacions que no puguin assistir a la trobada i tinguin interès a rebre informació sobre el procés organitzatiu de la consulta, poden posar-se en contacte amb IGDecidim, al mateix correu electrònic i número de telèfon.

IGDecidim és una plataforma ciutadana, desvinculada d'institucions i formacions polítiques, que té cura d'organitzar la consulta sobre la independència de Catalunya a la ciutat d'Igualada, amb una campanya neutral i amb l'objectiu de fomentar la participació, sense marcar tendència, ni a favor del SÍ ni del NO.

Carme també decideix

Aquest cap de setmana va tenir lloc la presentació pública de Carme Decideix, la Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta per la Independència en aquest municipi del sud de l’Anoia.

L’acte va consistir en una trobada informativa per a tots els veïns, a la qual també van ser convidades les diferents entitats i associacions del poble. Els promotors de la iniciativa van explicar-ne les motivacions, i van exposar la seva intenció d’organitzar la consulta el proper 28 de febrer, tal com faran més de 150 municipis de tot el país.

Carme Decideix compta, d'entrada, amb una trentena de membres, homes i dones de totes les edats i condicions, que pensen que els ciutadans i els pobles tenen dret a decidir sobre el seu futur, i fa una crida a tothom qui s’hi vulgui sumar. En aquest sentit, la Comissió fa pública la següent adreça de contacte: mg@ortocat.com, i indica que properament obrirà una pàgina al Facebook per fer difusió de la celebració de la consulta i facilitar l’intercanvi d’informació.


1 Comentaris

A

Anna G.

IGD

24 de gener 2010.19:34h

Respondre

El diumenge 25 d’abril els demòcrates podrem expressar la nostra opinió, ja sigui votant que SÍ o que NO a la consulta. Cal felicitar a la plataforma IGDecidim per no tenir por, a diferència... Llegir més d’altres, a que el poble s’expressi.

Salut i democràcia !

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.