TORNAR

Igualada Som-hi anuncia l'acord amb Junts "per condicionar" el pressupost d'Igualada

Serà el tercer any consecutiu que els neoconvergents i la coalició pacten tirar endavant pressupostos i ordenances

politica
Dimarts, 21 setembre 2021. 16:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Segons anunciava en un comunicat el grup municipal d'Igualada Som-hi, els pressupostos i les ordenances fiscals del 2022 a Igualada es tiraran endavant amb el seu suport. La contrapartida son una sèrie de mesures "que hem aconseguit incloure".

Per tercer any consecutiu, hi haurà acord entre Junts per Igualada i Igualada Som-hi (PSC, Comuns i Igualada Oberta) perquè els pressupostos i les ordenances prosperin. Aquesta formació ho anunciava "davant la minoria de govern (...) hem aconseguit incloure diverses demandes dins el pressupost de l'Ajuntament per l'any 2022" que anirà a a ple el dimarts 28.

Entre aquestes mesures, segons Igualada Som-hi, hi ha "la bonificació de l'IBI per la instal·lació de plaques fotovoltaiques, convertir el carrer d'Òdena en un carrer de vianants, crear una Oficina Municipal d'Ajuda per a fer Tràmits Virtuals, la instal·lació de gespa al camp de futbol de Fàtima i bonificar la taxa del mercat ambulant pels dies de pluja i festius". El pressupost, segons Som-hi, "inclou la partida per iniciar aquest curs les obres dels 12 pisos de lloguer assequible que Igualada Som-hi va aconseguir impulsar i que es construiran al carrer de Sant Carles".

El portaveu Jordi Cuadras es felicita que "malgrat partir de models de ciutat oposats i de les dificultats de fer encaixar les propostes, hem trobat la manera d'incidir en el pressupost i donar resposta a problemàtiques que diversos col·lectius de la ciutat ens havien fet arribar els darrers mesos amb el treball que fem de visites als barris i de parlar amb molta gent de diversos àmbits de la nostra ciutat". 


3 Comentaris

P

Paco

Igualada

22 de setembre 2021.13:20h

Respondre

Us tornaré a votar i espero que mes gent ho faci, almenys algú treballa per servir la gent.,. m’agraden totes les propostes.!!

N

Nati

Igualada

21 de setembre 2021.18:30h

Respondre

Molt bé!! Bones mesures.,, val la pena tenir polítics que pensen amb Igualada. Espero que a les properes eleccions estigueu al govern

J

Joan

Igualada

21 de setembre 2021.17:08h

Respondre

Que ciu i psc son si fa no fa el mateix ja ho sabiem. Pero quina vergonya Comuns. A la propera us votarà santa rita.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.