TORNAR

Igualada Som-hi celebra a l'Estació Vella el Dia de l'Orgull LGTBI

politica
Dimecres, 1 juliol 2020. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La coalició igualadina va organitzar una celebració amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI. Durant una jornada festiva, desenes de persones van posar els colors de l'Arc de Sant Martí a l'Estació Vella.

Igualada Som-hi ha celebrat el Dia de l'Orgull LGTBI amb una matinal al Parc de l'Estació Vella. La trobada ha servit per mostrar una ciutat diversa i reivindicar els drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i totes les persones del col·lectiu. Un dels elements de l'acte ha estat una caixa a la qual s'hi apropava tothom qui passava i on es podia llegir "Obre la caixa i veuràs la primera persona a qui has de fer feliç". Dins hi havia un mirall amb el títol "La diversitat ens enriqueix. Estima com vulguis".

El regidor portaveu d'Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, ha explicat que "durant la campanya electoral vam comprometre'ns a celebrar i visualitzar el Dia de l'Orgull LGTBI perquè volem una Igualada diversa i amb tots els colors. Si fóssim al govern impulsaríem un acte institucional però des de l'oposició també podem fer-ho i així ho hem fet a través d'aquesta matinal al Parc de l'Estació". El d'Igualada Som-hi ha estat l'únic acte del Dia de l'Orgull LGTBI que s'ha fet Igualada, el que mostra que encara queda molt camí per recórrer a la ciutat.

La formació integrada per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta ha reclamat sempre els drets de les persones LGTBI. Dins el seu model de ciutat, durant la campanya electoral Igualada Som-hi va proposar crear un Centre LGTBI per a ser un espai de suport i lluita, una regidora de Feminisme i LGTBI per promoure polítiques transversals a tot l'Ajuntament que treballin per la igualtat i la diversitat i crear el Consell Municipal LGTBI com a espai de participació per a pactar i impulsar accions pel col·lectiu.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.