TORNAR

Igualada Som-hi proposa construir un espai per a joves amb bolera al costat del Parc Central

L’Espai d’Oci juvenil també inclouria una sala de jocs i altres serveis i acolliria festes com la de cap d’any

politica
Dimecres, 15 febrer 2023. 16:51. Redacció AnoiaDiari.

El candidat a l'alcaldia d'Igualada, Jordi Cuadras, ha presentat una iniciativa per crear un Espai d'Oci per a Joves a l'avinguda de Catalunya, a tocar del Parc Central. L'objectiu de la proposta d'Igualada Som-hi és proporcionar una oferta d'oci adequada per als joves de la ciutat, ja que és una preocupació comuna per a ells i les seves famílies.

Segons Jordi Cuadras, "hi ha un consens entre els joves d'Igualada i les seves famílies que falta un espai d'oci per a ells. Hem escoltat aquesta reivindicació i presentem el projecte que es convertirà en una realitat si governem Igualada a partir del 28 de maig: l'Espai d'Oci per a Joves. Proposem aquest espai per respondre a aquesta necessitat, i perquè les polítiques per a joves seran una prioritat per a nosaltres".

L'Espai d'Oci per a Joves estaria ubicat a l'avinguda de Catalunya, al costat del Parc Central, als terrenys lliures davant de la rotonda del carrer Lleida i el carrer França. L'equipament inclouria una bolera, una sala de jocs, un espai de videojocs i realitat virtual, una sala d'actes adaptada per a concerts o festes en horari de tarda, elements urbans per practicar "parkour" i sales per a tallers adaptats a joves o assajos de grups de música joves d'Igualada.

A més, l'equipament permetria organitzar festes adreçades a joves menors d'edat en dates assenyalades com a Cap d'Any o Carnaval. Segons Jordi Cuadras, "amb aquest Espai d'Oci per a Joves que proposem, estarem oferint un lleure adequat per als joves de la nostra ciutat i farem que gaudeixin d'Igualada. Sabem que si els joves no es diverteixen a Igualada, no estimaran la ciutat i no voldran quedar-se. No volem que els joves, siguin menors o majors, hagin d'anar a altres ciutats per trobar lleure, volem que ho trobin a Igualada".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.