TORNAR

L'independentisme arrasa als pobles; segueix el recompte a les ciutats

Junts per Catalunya guanya de golejada en les poblacions de menys de 200 habitants

politica
Dijous, 21 desembre 2017. 21:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Quan s'han tancat els col·legis a les 8 del vespre ha començat el recompte a les taules. Els pobles petits de l'Anoia, els primers on es coneixen els resultats.

La nit del 21 de desembre serà llarga i de moment els resultats que es donen a conèixer són els dels pobles més petits. Pobles on es referma la majoria independentista del 2015 i que ja es va veure també al referèndum. El primer amb resultats confirmats, Orpí, on la llista del president Carles Puigdemont s'imposava amb 44 vots, pels 37 d'Esquerra i amb la CUP -a certa distància- com a tercera opció.

A Bellprat, el poble més petit de la comarca, també victòria per Junts per Catalunya, amb 22 vots, pels 13 d'ERC i tres de la CUP. Les opcions dels comuns i partits espanyolistes quedaven per sota. Els resultats també són definitius a Montmaneu, amb el mateix guanyador, amb 54 vots, però amb una força unionista a darrere, Ciudadanos, amb 13. A Pujalt, un dels feus neoconvergents al nord, el president Puigdemont ha guanyat també amb 59 vots, per 34 dels republicans. 

Podeu seguir els resultats poble a poble al twitter: @anoiadiari


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.