TORNAR

Joan Coscubiela parlarà de la reforma laboral aquest divendres, a Igualada

L'acte està organitzat per ICV Anoia

politica
Dimecres, 26 gener 2011. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'antic secretari general de CCOO parlarà, aquest divendres 28 a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre de l'Aurora, en una sessió de debat sobre els drets dels treballadors, la reforma laboral, les retallades socials, etc., en un acte organitzat per ICV Anoia.

Coscubiela ha mostrat el seu rebuig a la reforma laboral del Govern

Joan Coscubiela explicarà divendres el seu posicionament sobre les retallades socials. Sota el títol 'Reforma laboral, jubilar-se als 67 anys, retallades socials… i què més?', l’antic secretari general de CCOO argumentarà la seva oposició a les propostes del govern en quant a polítiques laborals i socials. L’acte, que està obert a tot el públic, pretén aclarir els dubtes sobre aquestes propostes de llei.

Coscubiela, militant d'ICV, és actualment professor d'ESADE i va ser secretari general de la Comissió Obrera Nacional des del desembre del 1995, fins al desembre del 2008, combinant aquest càrrec amb el de professor associat de Dret del Treball a la Universitat Autònoma de Barcelona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.