TORNAR

Joan Ferran serà el primer convidat al Debat a Taula del PSC-Igualada

politica
Dissabte, 10 octubre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pel proper 15 d'octubre el PSC-Igualada ha organitzat el seu primer Debat a Taula. Serà a les 9 del vespre a l'Hotel Canaletes, i es tracta d'una iniciativa de la Comissió Executiva que pretén fomentar la trobada i la conversa entre els simpatitzants socialistes de la ciutat. Serà un sopar-tertúlia, amb un convidat que comentarà l’actual situació política.

Joan Ferran serà a Igualada / Foto: Viquipèdia

El primer dirigent del PSC que encetarà els Debats a taula, el proper dijous, serà Joan Ferran i Serafini. Ferran, que ha estat durant una bona colla d’anys el 1er Secretari de la Federació de Barcelona del PSC, en l’actualitat és membre de la Comissió Executiva Nacional, amb la responsabilitat de les Relacions Ciutadanes i Institucionals, i és Portaveu Adjunt del grup socialista al Parlament de Catalunya.

La Comissió Executiva de l’Agrupació del PSC-Igualada ha escollit a Ferran perquè afirmen que parla clar, com es pot comprovar al seu bloc. Tant, que molts recorden encara una polèmica entrevista de premsa on va denunciar l'existència d'una 'crosta nacionalista' en els mitjans de comunicació públics catalans (TV3 i Catalunya Ràdio) .

A través d'aquestes xerrades el PSC vol 'incidir en els principis i els valors que inspiren la seva acció política', en 'un pas més per apropar-se als ciutadans cada vegada més desencantats de la política'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.