TORNAR

Jordi Madrid presenta la candidatura de Som Piera

politica
Dissabte, 8 abril 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El passat 24 de març va tenir lloc, a la sala d'actes de la Societat Foment de Piera, la presentació de la nova candidatura municipalista Som Piera, que encapçala per l'exbatlle pierenc Jordi Madrid.

Després d'una divertida presentació a càrrec de Jordi Romeu va agafar la paraula Marc Romeu, número dos de la llista. Romeu va explicar els orígens de la formació, un projecte que "no és fruit d'un dia, sinó que neix el 2019 arran de greus discrepàncies amb els regidors que representaven a Junts dins l'Ajuntament, principalment amb el Sr. Llopart". Romeu també va explicar que "la major part de la militància de la seva antiga formació el van escollir com a candidat a l'alcaldia, però que el pacte entre les direccions de Junts i PdeCat (Impulsem Penedès) el va fer fora de la cursa". Finalment, va manifestar Marc Romeu, "quan es va produir la sortida d'un grup de gent d'ERC encapçalats per l'exalcalde Jordi Madrid, tot es va precipitar, l'entesa era inevitable i ens vam posar d'acord per posar tota la maquinària a treballar en el nou projecte".

Al seu torn, el candidat Jordi Madrid, després de fer un repàs de projectes pendents, va posar l'accent en les greus mancances que té actualment Piera, amb especial atenció a la neteja viària i la seguretat ciutadana. El candidat va fer valdre la seva experiència com a alcalde en mandats anteriors, "el nostre projecte segur té moltes similituds al de la resta de formacions polítiques, tots volem el millor per Piera, però nosaltres som diferents en una cosa imprescindible per fer realitat qualsevol projecte de poble: la gestió de l'ajuntament. Tenim l'experiència, el coneixement i la potència per saber defensar els interessos de la gent per sobre dels contrapoders de l'Estat que sovint entorpeixen el bon funcionament de l'Ajuntament" i va voler recordar que les denúncies que van interposar contra ell, han estat arxivades abans de ser jutjades "una falsedat que es va convertir en l'excusa perfecta per la moció de censura (que de retruc va afectar també la meva credibilitat en una part del, meu antic partit) que tenia com a únic objectiu trencar allò que el poble havia escollit, pervertint la democràcia al nostre poble, cosa que ni volem ni podem normalitzar".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.