TORNAR

Laura Borràs, amb vincles a Igualada, serà la presidenciable de Junts

Competirà amb la igualadina Àngels Chacón pel vot independentista del centre-dreta

politica
Dilluns, 30 novembre 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La barcelonina, ara diputada al Congrés espanyol i que va ser presidenta de l'IEC i Consellera de Cultura, guanya les primàries de JxCat. Es va imposar a Damià Calvet, amb un 75% dels vots.

Els membres de Junts, després d'anunciar els resultats de les primàries FOTO: ACNLa graella electoral de les eleccions catalanes del 14 de febrer té un altre nom en clau igualadina, Laura Borràs. Competirà amb Àngels Chacón (de la que va ser companya de Govern no fa tant) pel centre-dreta independentista. Laura Borràs té 50 anys i és professora associada a la UB en Filologia. Vinculada a Igualada per via familiar -casada amb el metge igualadí Xavier Botet-, la seva candidatura es considera "un vers lliure" dins de JxCat. 

En les primàries de Junts van prendre part 3.898 associats, el 80% del total. Borràs es va imposar amb un 75% dels vots al Conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet. Després de la seva victòria, apuntava que manté la porta oberta al fet que Carles Puigdemont encapçali la llista de JxCat encara que ella hagi guanyat les primàries com a candidata a la presidència de la Generalitat. "Ell decidirà anar on vulgui. No li cal anar a cap urna per ser el president de tot" deia Borràs, sobre el President exiliat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.