TORNAR

La Llacuna brinda el seu suport a les consultes populars

politica
Dijous, 7 gener 2010. 20:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el darrer ple del 2009 l’ajuntament del municipi va acordar donar suport a les consultes sobre la independència. A proposta dels membres organitzadors, el grup d’Entesa per La Llacuna – Acord Municipal es va presentar la moció integra de la comissió La Llacuna Decideix! que va rebre el vot favorable dels membres de l’equip de govern i per tant fou aprovada per unanimitat.

Mapa consultes populars a 7 de gener

La Llacuna, amb la primera nevada de l'any - foto: Josep Beumala per lallacunaonline

Per la seva banda el grup de CIU també plantejà al ple una moció que, alternativa però amb la mateixa finalitat, fou també consensuada per tots els membres del consistori.

Amb tot, La Llacuna decidirà si els seus habitants són favorables o no a la independència de Catalunya el diumenge 28 de febrer 2010, coincidint amb la celebració de la segona onada de consultes arreu del Principat.

La Llacuna Decideix!

La plataforma es va presentar a finals de desembre a les diferents associacions de la vila, a les quals van convidar a participar en l'organització del procés, així com a tots els ciutadans del poble, ja que la intenció de la comissió és que la consulta es faci amb la màxima participació dels veïns de La Llacuna.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.