TORNAR

La llista d'Igualada Som-hi es presenta aquest divendres al Museu de la Pell

Jordi Cuadras i el seu equip donaran a conèixer nous detalls del projecte polític

politica
Dimecres, 27 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura que encapçala Jordi Cuadras es donarà a conèixer aquest divendres al Museu de la Pell. Igualada Som-hi presentarà les seves credencials en un acte al Museu de la Pell. 

Igualada Som-hi convoca, amb el títol de 'Presentació de l'equip del nou alcalde', un acte públic per aquest divendres 1 de març, a les 8 del vespre, al Museu de la Pell. La candidatura que encapçala Jordi Cuadras donarà a conèixer quin és el seu equip, també es projectarà el vídeo 'Un acord per a fer una Igualada millor', s'explicarà el projecte, s'estrenarà la sintonia de campanya feta per un reconegut músic igualadí i s'acabarà brindant amb una copa de cava.

Cuadras, en una trobada al Casal Cívic MontserratLa candidatura, que promouen PSC, els Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta, convida a tots els igualadins i igualadines a participar de l'acte "per compartir un projecte per a fer una Igualada millor". Durant la presentació d'aquest divendres al Museu de la Pell es donaran a conèixer les persones que estan treballant dins el projecte i aquelles que hi tindran un paper més accentuat. Va ser l'11 de desembre quan es va anunciar la creació d'Igualada Som-hi. En aquest dos primers mesos, la candidatura ha "treballat de manera intensa per escoltar, explicar i proposar de manera oberta, plural i col·lectiva".

Aquestes setmanes, segons Igualada Som-hi, "s'han començat a fer reunions amb associacions de veïns, s'ha encetat la redacció del programa electoral, s'ha obert l'Agenda Exterior amb dues primeres destinacions com són Bilbao i Girona per conèixer experiències d'èxit en l'àmbit urbanístic i cultural, i s'ha fet una campanya de preguntes a tot Igualada que ha estat un procés participatiu de 25 preguntes a través del qual s'han recollit 351 respostes per incorporar al programa electoral". L'equip destaca que "d'aquests dos primers mesos ens quedem amb l'energia que molts igualadins i igualadines ens transmeten i com s'engresquen amb el projecte. Per això volem compartir un acte amb tota la ciutat aquest divendres 1 de març, a les 8 del vespre, al Museu de la Pell".


3 Comentaris

L

Laia Gomez

28 de febrer 2019.00:16h

Respondre

El Borrell serà el número 2?

A

Amadeu

Igualada

27 de febrer 2019.07:52h

Respondre

com tenen la barra de presentar-se com ”Presentació de l’equip del nou alcalde”. En tot cas, alcaldable!

A

Antoni

Igualada

28 de febrer 2019.17:10h

Amb el que s’agrada escoltar a l’alcaldable, ja t’asseguro que aquest senyor fins el dia 26 de maig a les 11 de la nit, no se n’adonarà que no té possibilitats de ser el nou alcalde. I... Llegir més segurament no perquè ho vegi ell, sinó perquè li dirà algún dels seus referents de capçalera que fa una dècada que no ensumen poder....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.