TORNAR

Marc Castells serà número tres de la llista del PDeCAT a Barcelona

Rafael Galván i Anna Pallerols també seran a la llista del PDeCAT amb Àngels Chacón i el batlle igualadí

politica
Dijous, 24 desembre 2020. 07:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El batlle d'Igualada entrarà al Parlament si la formació aconsegueix la representació mínima a la demarcació, junt a la també igualadina Àngels Chacón. Aquesta setmana s'ha donat a conèixer la número dos de Chacón, l'ex vicepresidenta Joana Ortega.

El batlle d'Igualada, Marc Castells, serà el número tres de la llista de la demarcació de Barcelona del PDeCAT. El Consell Nacional del Partit Demòcrata de Catalunya (PDECat) aprovava aquest dimecres les llistes a les eleccions al Parlament, del 14 de febrer, amb un 93% de vots favorables. Fa uns dies, el PDeCAT Anoia feia públic en un comunicat els resultats de les votacions comarcals del procés de primàries internes. Marc Castells i Rafael Galvan van rebre els suport de la comarca per formar part de les llistes del Parlament.

A l'Anoia, Marc Castells va ser votat pel 98%; Rafael Galvan va rebre un suport del 36%. A aquest equip territorial, a les llistes al Parlament, s'hi afegirà Anna Pallerols, segona tinenta alcalde de l'Ajuntament de Piera. La direcció comarcal es felicita que l'Anoia "quedarà fortament representada en aquests comicis del 14-F". Reivindiquen el paper de Castells "com a alcalde fort" i que serà una oportunitat per la comarca i per tota la Vegueria del Penedès. 

El sistema electoral fa que a la demarcació de Barcelona, s'assoleixi una representació automàtica de tres representants si se supera el llindar mínim del 3% de vots. Això significa que si el PDeCAT supera aquesta xifra, entrarien de cop tant Àngels Chacón -número u- com Joana Ortega i Marc Castells. Castells i Chacón van ser companys de govern a Igualada durant set anys, del 2011 a 2018.


1 Comentaris

J

Joan Giner ITV

Igualada

24 de desembre 2020.09:02h

Respondre

Si surt plegarà de l’Ajuntament, perquè si és així potser encara aniré a votar...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.