TORNAR

Plataforma per Catalunya presenta dues candidatures més a l'Anoia

Capellades i El Bruc s'afegeixen a la llista de candidatures per a les eleccions del maig

politica
Dimecres, 20 abril 2011. 11:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El delegat electoral de zona de PxC a Igualada Xavier Perera, número dos de la candidatura de la capital de l’Anoia, acompanyat per l'alcaldable per Igualada i Secretari General de PxC Robert Hernando, van presentar les llistes electorals en la Junta Electoral de Zona.

Imatge d'un dels actes públics de Plataforma per Catalunya

Capellades i el Bruc s'han afegit a la llista de les candidatures que es presentaran a les eleccions municipals del maig. Així en total són 132 persones les que conformen les llistes de PxC a l'ANoia, 72 dones i 60 homes.

Gairebé 110.000 habitants tindran la possibilitat de votar la formació identitària que lidera Josep Anglada i que va obtenir més de 75.000 vots en les passades autonòmiques un 3,6% en l’Anoia.


5 Comentaris

A

Anna

23 d'abril 2011.16:51h

Respondre

No volem feixistes ni comunistes als nostres ajuntaments !

J

Josep

Igualada

22 d'abril 2011.15:06h

Respondre

És ben curiós veure que PXC, on la majoria dels seus integrants tenen noms i cognoms no-catalans, creu que tots els problemes provenen de la immigració.

P

Pau

Igualada

22 d'abril 2011.13:08h

Respondre

Avui en dia a la nostra ciutat la majoria de gent atesa per Càritas no són pas els nouvinguts. Aquests de PXC tenen un discurset més que justet, ànims nois que pensar una mica no fa mal.

X

Xavier

IGDA

21 d'abril 2011.11:08h

Respondre

Quina pena la degeneració moral d’aquest país. Com podem deixar que creixi un partit basat en l’odi, el racisme, la desmemòria, la insolidaritat, la por, la feblesa, la incultura i tot un... Llegir més regutizell de defectes? És una pena i una senyal molt dolenta de cap a on anem.

F

Francesc

Igualada

21 d'abril 2011.08:33h

Respondre

Per si algú encara no sap qui és PxC, us deixo un enllaç ben explicatiu...

http://www.youtube.com/watch?v=us0RUXU8luk

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.