TORNAR

Xavier Brugués pren el relleu del seu germà al capdavant de CiU a Castellolí

Felip Puig va acompanyar el candidat en l'acte de presentació

politica
Dimecres, 20 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Felip Puig va acompanyar Xavier Brugués en la presentació de la candidatura de Convergència a Castellolí. Després de 32 anys a l’alcaldia, Jesús Brugués passa el relleu al seu germà Xavier que liderarà la llista de CiU a Castellolí.

Acte de presentació

La realització del Parc Motor, un projecte pioner i que pretén ser un revulsiu econòmic, el polígon industrial actualment sense activitat o el polèmic abocador són alguns dels fets que han marcat la vida política i social de la localitat anoienca en els darrers anys.

Dissabte dia 16 va tenir lloc la presentació de la candidatura amb la presència del conseller d’Interior Felip Puig, la Diputada del Parlament Maria Senserich i el President del Consell Comarcal Marc Castells. En l’acte, Xavier Brugués va exposar les motivacions que el mouen a presentar-se i va donar a conèixer la llista formada per ell mateix, Montserrat Arderiu, Daniel Sabariegos, Stella Brugués, Concepció Pelegrí, Bernat Vilarrubias, Joel Jorba, Núria Domingo, Toni Guixà, Cisco Vilanova i Eva Magallón.

En la cursa per l'alcaldia de Castellolí també hi participa Josep Centellas (ERC) actual Conseller del Consell Comarcal que es presenta sota el nom d''Alternativa pel canvi'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.