TORNAR

Poble Actiu se suma a la petició i hi haurà un ple extraordinari sobre habitatge

L’esquerra municipalista alerta que ”cal prendre mesures, i més perquè el 9 d’agost acaba la moratòria per evitar els desnonaments”

politica
Divendres, 7 maig 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Poques hores després que els republicans ho proposessin, la formació de l'esquerra municipalista ha entomat la proposta. El ple s'ha de convocar en quinze dies una vegada es faci efectiva la proposta al registre d'entrada.

L'Ajuntament d'Igualada celebrarà un ple extraordinari sobre la situació de l'habitatge a la ciutat. Poble Actiu, amb dos representants al ple, fa costat a aquesta proposta i ha emès un comunicat on es mostra "favorable a celebrar un ple extraordinari i monogràfic per impulsar mesures que facilitin l'accés a l'habitatge digne a Igualada". Afegeixen que "si el govern no vol prendre mesures per ajudar a les famílies que tenen dificultats per accedir a un habitatge digne, ho farem des de l'oposició".

La petició d'ERC requeria del suport d'almenys un altre edil. Amb els set representants que sumen les dues forces d'esquerres, ja s'assoleix el mínim d'una quarta part dels regidors del ple per poder convocar la sessió. El grup que representen Neus Carles i Pau Ortínez assenyala que "la problemàtica de l'accés a l'habitatge s'està agreujant a causa de la nova crisi que estem patint i que cal buscar solucions perquè la gent no es quedi al carrer pel culpa de la falta d'habitatge disponible a la ciutat".

Un altre qüestió que preocupa especialment a l'esquerra independentista és que "el 9 d'agost s'acabarà la moratòria de desnonaments i això pot significar que moltes famílies es quedin al carrer. "No podem esperar a veure què passa o a veure si des de fora ens solucionen el problema". Confien que la "majoria d'esquerres que hi ha al ple es faci evident en el ple de l'Ajuntament i es puguin aprovar mesures realistes i eficients".


1 Comentaris

M

Marià

Igualada

7 de maig 2021.08:51h

Respondre

Les ajudes necessàries per portar a terme aquestes propostes ho fareu amb el sou dels vostres parlamentaris o amb als meus impostos.
Si es en la primera opció està bé, pro no estic d’acord en... Llegir més la segona.
Estem pagan 15 impostos autonomics en front del 4,5 de mitjana de la resta de comunitats.
Sense tenir en compte el nou impost q es treuen de la mànega Co2.
Per inventar nous impostos som els millors per gestionar el transport públic els pitjors, un ejemple en tenim molts més.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.