TORNAR

El PP d'Igualada completa els noms de la seva candidatura

El número dos és Miguel Marcé, ex regidor de Plataforma per Catalunya a Calaf

politica
Dimecres, 17 abril 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Joan Agramunt ha donat a conèixer qui l'acompanyarà a la llista dels populars. Una llista que es tanca amb Pere Calbó, ex diputat al Parlament i que va ser durant molts anys portaveu a l'Ajuntament d'Igualada.

La formació conservadora ja ha donat a conèixer la seva llista per a les eleccions municipals a Igualada. Encapçalada, com ja era sabut, per Joan Agramunt, que repeteix, porta entre els cinc primers a Miguel Marcé Prats, Nati Parra -número tres-, al dirigent local Martí Llenas i a Montserrat Martínez. Marcé, de 35 anys, va ser regidor a l'Ajuntament de Calaf, del partit d'extrema dreta Plataforma per Catalunya. 

L'equip electoral de Joan Agramunt, cinquè a l'esquerraA partir de la posició número sis hi ha Raquel Aguilar, Juan Sierra, Sònia Alcantara, Joan Palomeque, Tània Exparis, José Daspenas, Ana Grau, Millan Martínez,  Rosa Delgado, Joan Riba, Cristina González, Manuel Feliu, Amparo Bravo, Andrés Navarrete, Pilar Seuba i tanca l'ex regidor i ex Diputat al Parlament de Catalunya Pere Calbó.

Agramunt manifesta que "és una candidatura que té experiència en la gestió municipal" i remarca "la joventut dels números dos i tres, de 35 i 31 anys". El lema serà 'Volem fer més gran Igualada, Volem una Igualada més gran'. Destaquen les propostes de "fomentar i facilitar l'accés al mercat d'habitatge en règim de lloguer social tenint dotació pressupostària en quatre anys per adquirir, remodelar, reformar i construir habitatges de lloguer".

També posen sobre la taula "el projecte de gran superfície industrial a Òdena per tal d'atraure empreses al nostre entorn, millorar les infrastructures viàries i ferroviàries, així com les polítiques de comerç de proximitat incidint en l'especialització del petit comerç, promoció econòmica amb mesures per afavorir més la contractació, reduir la pressió fiscal al igualadins i aconseguir un pla Urbanístic que sigui viable econòmica i socialment".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.