TORNAR

Els Prats de Rei també es declara 'territori català lliure'

És el tercer de l'Anoia

politica
Dimecres, 26 setembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dilluns al vespre, al Ple ordinari de setembre, l'Ajuntament dels Prats de Rei va declarar el municipi 'Territori Català Lliure'. És el tercer poble de la comarca en declarar-se, després de Carme i Orpí.

Ajuntament de Prats de Rei. Arxiu

Si divendres 21 de setembre Carme i Orpí es van declarar 'territori català lliure', aquest dilluns ha estat el torn de Prats de Rei.

Al Ple ordinari de setembre, l'Ajuntament dels Prats de Rei va declarar el municipi 'Territori Català Lliure'. La moció va ser presentada pel govern del Grup d'Acció per Prats, associat a Esquerra i va ser aprovada per la resta del ple, excepte d'un regidor que va abstenir-se.

En la declaració, s’insta al Parlament a declarar de forma unilateral la independència de Catalunya en un termini màxim de dos mesos i convocar ‘si s'escau’ un referèndum sobre la independència. Estableix també que, de moment, ‘la legislació i els reglaments d'abast espanyol seran vigents de forma provisional, a l'espera que el Parlament dicti les noves lleis catalanes’. Demana la creació d'una hisenda pròpia, una administració fiscal i una de justícia i apel·la a 'l’esperit cívic europeu' per donar suport a la independència de Catalunya.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.