TORNAR

El PSC demana que no es retalli la Setmana de l’Esport

Destaquen els valors que representava pels escolars

politica
Dijous, 16 maig 2013. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament d’Igualada ha demanat al govern de CiU-ERC que 'reconsideri, de cara a l’any que ve, el fet de suprimir les trobades esportives escolars que es feien en el marc de la Setmana de l’Esport, que enguany ha estat eliminada i s’ha limitat, exclusivament a l’acte d’entrega dels Premis Neptú'.

Segons s'apunta des del PSC 'a les trobades hi participaven els alumnes de diversos centres d’Igualada, féssin o no esport habitualment, i duraven tot un dia a les instal•lacions de Les Comes'.

El PSC entén que les trobades esportives servien per “promocionar l’esport entre els més joves de la ciutat, a més d’altres valors com la convivència, el joc en equip o el fer salut”. El grup socialista destaca que “Igualada no pot perdre el treball fet durant molts anys a favor de l’esport i retallar d’aquesta manera una activitat que funcionava correctament i que era valorada pels escolars de la ciutat i els seus respectius centres educatius”.

El PSC demana al govern que 'no es limiti només a més de vetllar perquè Igualada aculli grans esdeveniments esportius' i que “no s’oblidi d’aquesta altra tasca de foment de l’esport entre els més joves, ja que és un aspecte que cal promocionar des de la base”.


2 Comentaris

M

Mari Ll.

Igualada

16 de maig 2013.17:21h

Respondre

Trobo molt be que ara el PSC es preocupi per les coses de l’esport, però estaria be que fessin també una mica de memòria i s’adonessin de que quan estaven al govern de la ciutat varen voler... Llegir més per exemple tancar la piscina del Molí Nou (lúdica) per afavorir l’Infinit, varen tenir durant més d’un any paralitzat per a les competicions l’Estadi Atlètic perquè una ventada va tombar la gàbia de llançaments, pel que s’ha vist no varen cuidar massa el manteniment ni del pavelló d’hoquei de Les Comes (goteres) ni dels vestidors del camp de futbol petit, ni de l’aparell de cloració de l’aigua de la piscina de Les Comes ni el sostre de la mateixa, ja que tot això sembla que s’està arranjant ara de cop.

Les coses son com son, no com volem i tot i entenent que la setmana de l’esport esta molt bé, penso que no passa res si durant un o varis anys no es pot fer perquè els diners que s’esmerçaven en ella (una setmana) es dediquen a fer per exemple el manteniment d’instal-lacions que s’utilitzen durant tot l’any.

La situació econòmica és la que és perquè algú la va deixar així, per tant durant un temps suposo que ha d’imperar la priorització de les coses per desprès poder tornar a la normalitat. Però es interessant veure que son precisament aquells que ens varen portar a on ara som, els que es queixen de les conseqüències del que van fer

M

Maria

Igualada

16 de maig 2013.14:40h

Respondre

Normalment no hi estic d’acord amb els del PSC, però aquesta vegada li haig de donar la raó. No convertim siusplau l’esport en un negoci. N’hi uns quants que arrel d’aquesta decisió de... Llegir més l’Ajuntament es freguen les mans per poder fer activitats esportives de pagament. Ha estat un error que una cosa lúdica i de la ciutat se la montin ara uns quants per beneficiar-se.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.