TORNAR

El PSC segueix prometent inversions

Aymamí repeteix el concepte de 'solidaritat urbanística'

politica
Dimarts, 3 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Quan falten 20 dies per a les eleccions municipals, el Partit Socialista ha començat a explicar les seves propostes electorals. Apel·lant a la 'solidaritat urbanística' a la que normalment fa referència l'alcalde i candidat Jordi Aymamí, el partit ha presentat un programa amb propostes organitzades en funció de la zona de la ciutat a la que estan orientades. Fins a 15 àmbits diferents reben propostes concretes del PSC, que malgrat acceptar el moment de crisi, segueix apostant per prometre equipaments com una piscina descoberta, la construcció del World Trade Center o l'inici de noves fases del projecte de l'Escorxador.

Jordi Ayamí en la roda de premsa d'aquest dilluns

Fins a 70 són les propostes que el PSC ha presentat aquest dilluns a la plaça Joan Bas i Jordi, al barri de Sant Agustí. Aymamí ha recordat la importància que té pel seu projecte polític la 'Igualada dels barris' i per això el partit ha configurat una llista de propostes electorals que, segons el líder socialista donen resposta a les necessitats de les diferents zones igualadines.

Malgrat la conjuntura econòmica, el PSC ha fet arribar un missatge clar: 'retalla el pessimisme, no els drets'. D'aquesta manera, el partit socialista no ha escatimat en promeses electorals pel que fa la construcció d'equipaments.Aymamí ha reiterat l'aposta per la instal·lació del World Trade Center, proposta electoral estrella de l'anterior legislatura com a element dinamitzador de l'economia de la ciutat. Pel que fa a la zona de Les Comes, Aymamí ha apostat per la construcció d'una piscina descoberta d'estiu en el complex esportiu.

El pla d'aparcaments soterrats, que ha de proveir la ciutat amb 1000 places de pàrquing també se suma a les propostes pels diferents barris: El poble sec, el barri del Sant Crist, de Montserrat, del Set Camins i La Masuca són els indrets escollits per ubicar-hi les places previstes. En el cas de la Masuca, el programa electoral també preveu una remodelació total de la plaça.

El Rec

El barri del rec també ha estat objecte de diferents propostes pel partit socialista que ara aposta per convertir les antigues adoberies en habitatges o centres de disseny i creació, dissenyar un circuit turístic pel barri i donar suport a les indústries que hi resten perquè puguin traslladar-se.


7 Comentaris

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

4 de maig 2011.08:22h

Respondre

D’això se’n diuen entelèquies que a base de repetir-les hi ha gent que se les creuen:
http://aqualata.wordpress.com/2009/10/22/realitat-virtual-o-una-entelequia-per-vendre-fum/
A veure si... Llegir més toquem d’una vegada de peus a terra i deixem de fer volar coloms.

E

Esteve

4 de maig 2011.01:34h

Respondre

Jo votaré Escons en Blanc, no m’agrada cap candidat i així el meu vot es comptabilitzarà de manera que si som suficients deixarem algun polític d’aquests que malgasten fora de l’Ajuntament.... Llegir més Així s’ho curraran els pròxims 4 anys si veuen que igual que entren també els podem fer sortir....

G

Gerard

Igualada

3 de maig 2011.21:03h

Respondre

Home, Jordi, crec que aquest govern és el que ha fet me´s coses per Igualada i m’agrada que el projecte segueixi viu i hi segueixin havent propostes de futur... Almenys són els únics que parlen... Llegir més de propostes per millorar els barris...

i

igualadí

3 de maig 2011.20:36h

Respondre

Ara te’n recordes del Rec ?, si amb el vostre POUM el volíeu destruir, PATÈTIC !
El WTC ? Ah sí, ”allò” que segons vosaltres portaria més de 3000 llocs de treball a Igualada.
No ens... Llegir més enganyareu més. En 6 dels 8 municipis amb més atur de l’Anoia hi ”governa” el PSC ... ja no cal dir res més.

j

jordi

3 de maig 2011.16:26h

Respondre

i perque no us es fet fins ara?. mentides, mentides, mentides.....fins quant?

B

Bartomeu

Igualada

3 de maig 2011.15:02h

Respondre

Compris un cavaguet i enterri el WTC que no em vull passar tota la vida endeutat per pagar una fantasmada com aquesta.

P

Pau

igualada

3 de maig 2011.14:42h

Respondre

... i vinga anar fent forat a les arques municipals. Il·luminats, com penseu tornar el deute ?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.