TORNAR

Una quinzena de partits seran avui a la concentració #novotisfeixisme

Unitat Contra el Feixisme i Racisme els convoca a la Plaça de l’Ajuntament

politica
Divendres, 15 maig 2015. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquesta tarda, a partir de 2/4 de 7, la Plaça de l'Ajuntament serà escenari d'una concentració de partits de tota la comarca. La convoca Unitat Contra el Feixisme i Racisme de l'Anoia amb el lema #novotisfeixisme

La Plaça de l'Ajuntament d'Igualada acollirà aquesta tarda la concentració convocada per Unitat Contra el Feixisme i Racisme, on hi ha confirmada l'assistència de cinc alcaldables per Igualada, Marc Castells (CiU), Jordi Riba (Socialistes d'Igualada), Josep Maria Palau (ERC), Albert Mateu (CUP) i Darío Castañé (Decidim). Els lemes són #novotisfeixisme #novotisPxC. En total, una quinzena de candidatures de la comarca hi seran, també amb els montbuiencs Coral Vázquez (ICV-EUiA), Jordi Bòria (Junts per Montbui), Josep Lechuga (PSC Montbui) i Schummi Juarez (Veïns amb Veu); amb la presència de candidats i candidates de Vilanova com Noemí Trucharte (PSC), Som Vilanova (Meritxell Humbert), Jordi Baron (CIU) i Antonio Rodríguez (ICV-EUiA); i, d'Òdena, Francisco Guisado (Òdena Progrés) i Carles Casanova (Junts per Òdena). Tres diputats al Parlament de Catalunya faran també acte de presència: Alba Vergés (ERC), Quim Arrufat (CUP) i Dolors Camats (ICV-EUiA). 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.